2897024041 6977630113 Ανάληψη Χερσονήσσου, Ηράκλειο clean2bag@gmail.com


Clean & Bag
Αναλώσιμα & Είδη Συσκευασίας - Χαρτικά - Απορρυπαντικά
- Σακούλες - Είδη καθαρισμού - Αντισηπτικά - Απολυμαντικά - Ανάληψη Χερσονήσσου Ηράκλειο


Η Clean & Bag είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην εμπορία αναλώσιμων και ειδών συσκευασίας, εστιάζοντας στις ανάγκες των ξενοδοχείων, της εστίασης και των καταστημάτων takeaway στην Ανάληψη Χερσονήσσου του Ηρακλείου στην Κρήτη. Η εταιρεία μας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αναλώσιμων και ειδών συσκευασίας υψηλής ποιότητας, προσφέροντας την καλύτερη λύση για τη διαχείριση των αναγκών των πελατών μας.

Για τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τους επιχειρηματίες της εστίασης, η Clean & Bag προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αναλώσιμων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων ποτηριών, καπακιών, καλαμακίων, θηκών μεταφοράς καφέ, συσκευασιών για σφολιάτες και πολλά άλλα προϊόντα συσκευασίας. Η Clean & Bag προσφέρει επίσης εξατομικευμένη λύση για τους πελάτες της, διαθέτοντας ποτήρια με τη δική σας εκτύπωση, έτσι ώστε να ενισχύσετε το brand σας και να διαφημίσετε την επιχείρησή σας.

Επιπλέον, η εταιρεία μας παρέχει είδη ατομικής προστασίας ώστε να προστατευτείτε εσείς και το προσωπικό σας με τις απαραίτητες μάσκες, αντισηπτικά και απολυμαντικά, σκουφάκια. Επίσης παρέχουμε είδη συσκευασίας: σακούλες, τσάντες, ταινίες συσκευασίας, ρολά σακούλας και διαθέτουμε το πλήρες πακέτο για τον καθαρισμό του χώρου σας, ή της επιχείρησης σας. 

Η Clean & Bag κανει και παράδοση στο χώρο σας.

 

 

Χαρτικά - Απορρυπαντικά
 Ρολά Σακούλες
Είδη καθαρισμού
Είδη ατομικής προτασίας
Είδη συσκευασίας & μιας χρήσης

Είδη συσκευασίας & μιας χρήσης

Παρέχουμε τη συσκευασία του φαγητού και του καφέ σας, μαζί με καπάκια, καλαμάκια, σκεύη τροφίμων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ